Opening Waddencentrum Afsluitdijk

terug naar overzicht

Dinsdag, 20 maart 2018

Vier de opening van het Afsluitdijk Wadden Center met ons mee!




Het is bijna zover! Op donderdag 22 maart opent het Afsluitdijk Wadden Center officieel zijn deuren met alle samenwerkende partijen.

Vanaf 24 maart is het centrum open voor publiek.
programma
Tijdens het feestelijke openingsweekend – op 24 en 25 maart – is er van alles te beleven: ga op ‘zoet zout’-safari of maak een plankton-trip en leer alles over vismigratie en onderwaternatuur.

Tijdens het openingsweekend is er van alles te doen in en rond het Afsluitdijk Wadden Center. Vanuit het centrum worden verschillende excursies georganiseerd.

Ga mee op pad naar het –toekomstige- gat in de Afsluitdijk, doe een Zoet-Zout safari of maak een plankton-trip.

Daarnaast zijn er tijdens de openingsdagen experts aanwezig die bezoekers in lezingen en korte tafelgesprekken alles vertellen over vismigratie, onderwaternatuur en het gat in de Afsluitdijk.

Kinderen kunnen genieten van een speciaal samengesteld kinderprogramma waarbij ze langs allerlei leuke proefjes en spelletjes op gebied van (onder)waternatuur stempels verzamelen.

De dag wordt muzikaal opgeluisterd met gezellige muziek van Swoolish, een DJ-act die het beste van de muzikale goeie ouwe tijd brengt vanuit een uiterst sfeervol mobiel decor.
Vier de opening mee en meld je aan op  afsluitdijk wadden center